PREPARACIÓ:
Elaboració de la massa:
Calfem l'aigua amb la sal i l'oli, quan comença a bullir apartem l'olla i afegim la farina a poc a poc sense deixar de remoure fins que quede una massa fina.
Elaboració del farciment:
Bullim les bledes i la col. Escorrem bé. Calfem l'oli i daurem els alls, afegim la verdura i salem.
Fem boles amb la massa, les escalfem que queden fines i formant un cercle, les emplenem amb la verdura i una mica de melva, tanquem formant una espècie de pastiset.
Calfem una planxa i col·loquem els minxos pels dos costats fins que estiguen daurats.
INGREDIENTS:
500 gr de farina (originàriament només s'utilitzava farina de dacsa, però és una farina que és difícil de treballar ja que es trenca amb molta facilitat, per la quan cosa l'hem mesclada amb farina de blat).
200 ml d'oli d'oliva.
Sal
4 gots d'aigua.
Per al farciment dels minxos:
1 manoll de bledes
1/2 col
3 o 4 alls
200 grs. melva dessalada
Etiquetas:
- Gastronomía
- Receptes