PREPARACIÓ:
Bullir la carabassa fins que la seua textura quede a punt per a elaborar un puré. Deixar-la refredar i reservar l'aigua sobrant per a després.
Afefim els ous, el llevat i el sucre a la carabassa i el pastem o triturem amb la batedora.
Afegim a la mescla la farina i l'aigua de la cocció i mesclem fins a aconseguir una massa sòlida i deixem reposar la massa durant 2 hores en un lloc càlid, fins que es triplique el seu volum.
Calfem l'oli de gira-sol en una paella profunda i amb ajuda de les nostres mans o d'una bunyolera donem forma als bunyols que fregirem quan l'oli estiga molt calent.
Deixem refredar els bunyols.
És recomanable perquè no se'ns apegue la massa a les mans a l'hora de donar forma als bunyols, banyar-se les mans en oli de tant en tant. Una vegada fregits es poden untar amb sucre o mel i es poden servir acompanyats de café o xocolate.
Ingredients:
500 gr de carabassa
1 kg de farina
50 gr de llevat de fleca
2 ous
400 gr de sucre
Oli d'oliva
Etiquetas:
- Gastronomía
- Receptes