L'arròs al forn és un plat d'origen popular, i s'elabora tradicionalment amb les restes del putxero.
És per això que entre els seus ingredients no falten els cigrons, les costelles de porc i la botifarra.
INGREDIENTS:
1/2 kg. costelles de porc
1/4 kg. botifarres de ceba seques
1 cabeça d'alls
2 tomaques
250 gr. d'arròs
2 creïlles mitjanes
125 gr. cigrons cuits
oli i sal
PREPARACIÓ:
En una cassola de fang es sofrig la carn, les botifarres seques i els alls. A continuació es sofrig una tomaca i es donen unes passades per la cassola a l'arròs.
Es sofrig l'altra tomaca a rodanxes. S'afig doble quantitat d'aigua, es sala i s'aboca els cigrons ja cuits. Es tallen les creïlles a rodanxes, es sofrigen i es posen juntament amb la tomaca tallada damunt de l'arròs. Es posa al forn fins que la part superior es pose daurada.
Etiquetas:
- Receptes