PREPARACIÓ:
Es desfà el llevat amb mig got d'aigua tèbia, s'afig l'altre mig, la sal i la farina a poc a poc i es pasta com si fóra un pa. Quan s'enlaira del recipient se li afig lentament fins que absorbisca tot.
Seguidament la massa s'estén sobre una llanda, estirant-la perquè cobrisca el total de la superfície. Es tapa amb un drap i es deixa fermentar fins que augmente al doble del seu volum.
Mentrestant, se sofrig amb una mica d'oli primer la ceba després el pimentó i finalment se li afig la tomaca.
El sofregit ha de quedar una mica cru doncs cal pensar que després ha de coure encara una mitja hora al forn.
Finalment s'afig el sofregit a la massa, i al forn mitja hora a 180º.
INGREDIENTS:
Per a la massa:
500 grs. de farina.
1/2 gotet d'oli d'oliva.
Una cullerada sopera de llevat.
Pa
Sal
Aigua
Per al sofregit:
Tomaques madures
Pebreres verdes o roges
Ceba
Etiquetas:
- Gastronomía
- Receptes