PREPARACIÓ:
Es posa l'aigua en una cassola de fang, afegim la ceba trossejada i l'oli per a deixar-lo coure 20 minuts aproximadament. Després s'afigen les creïlles, les nyores, les tomaques seques, el bacallà i la melva, prèviament trossejats. Després de coure 5 minuts, afegirem la tomaca madura. Es deixa coure a foc lent durant 15 minuts, traiem la tomaca madura per a picar-lo amb una dent d'all i julivert i incorporem aquesta salsa per damunt. Es servix en la mateixa cassola en què es va preparar la borreta.
INGREDIENTS:
250 grs d'espinacs
1 ceba gran
500 grs de creïlles
150 grs de bacallà
150 grs de melva
4 nyores
4 tomaques seques
1 tomaca madura
Oli
Sal
Alls
Julivert
Etiquetas:
- Receptes
Ubicación:
Benimantell
, AC
Espanya
See map: Google Maps
Alicante ES